Pizza Oven Medium

€550

Ideaal voor elke beginner en gevorderde chef die voor kleinere groepjes aan de slag gaat. Met gemak kan hierin een schotel, pannetje en pizza tegelijkertijd gemaakt worden.

Neem contact op
Gewicht +/- 550 KG
Afmetingen 100 x 100 CM
Afmetingen koepel binnenkant 50 x 80 x 80 CM
Afmetingen deuropening 30 x 35 CM

Deze afmeting is ook perfect te plaatsen in elke buitenkeuken. Door de vierkante afmeting van de voet heeft de koepel een wat rondere vorm. Deze koepel lijkt wat meer op een halve cirkel. Ideaal voor elke beginner en gevorderde chef die voor kleinere groepjes aan de slag gaat. Met gemak kan hierin een schotel, pannetje en pizza tegelijkertijd gemaakt worden.


Alle ovens hebben de pijp van het rook-afvoer aan de voorkant verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de rook en hitte van achteruit de oven eerst door de hele oven moet gaan om vervolgens via de pijp weg te gaan. Hierdoor wordt de oven optimaal verhit, wat je garingsproces ten goede komt.


We hebben verschillende maten ovens standaard op voorraad staan. Dit zorgt ervoor dat we voor elke afmeting tuin of ruimte de gepaste oven kunnen leveren. Staat jouw gewenste afmeting hier niet tussen? Geen zorgen! Deze kunnen we op elke gewenste maat laten produceren. Hierbij moet dan worden uitgegaan van een levertijd van circa 6-8 weken.