Ontdek Luxe Leven

Over ons

We richten ons voornamelijk op hout gestookte, stenen pizza ovens. Deze worden, als een ware ambacht, met de hand gemaakt in Portugal. In de landen rond de Middellandse Zee is het hebben van een steenoven in de cultuur ingebakken.

Wat is er mooier dan lekker de hele dag genieten in je tuin, vrienden en familie over de vloer, en lekker de hele dag fijne gerechten uit je oven tevoorschijn toveren? En dat alles onder het genot van een goed glas wijn, bier of fris.

Met deze ovens kun je eindeloos variëren, en de lekkerste en gezondste gerechten zelf maken als een ware chef! Denk niet alleen aan pizza’s, maar ook aan visgerechten, ovenschotels, vlees, broden en stoofpotjes. En dat ook nog eens op een milieubewuste manier! Geen torenhoge stook- of energiekosten. Gewoon lekker op je eigen gebrande hout.

Naast het leveren van de ovens richten we ons op het aanbieden van een zo breed mogelijk assortiment aan bijpassende accessoires.

Wat is er nou mooier dan ultiem
van je eigen leven genieten?

Hand gemaakte, hout gestookte, stenen pizzaovens

Onze ovens worden met de hand gemaakt in Portugal. De oven wordt opgebouwd met vuurvaste stenen, en de buitenzijde wordt afgewerkt met cement. De schoorsteen is aan de voorzijde van de koepel geplaatst. Hierdoor wordt de hitte niet vanuit het midden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de koepel maximaal verwarmd wordt, en dat de hitte over het product naar buiten wordt afgevoerd.

Door deze hoge koepel, en de hoge deur, heeft deze oven het voordeel dat er ook eventueel met een grillspies gewerkt kan worden. Onze ovens worden standaard inclusief een thermometer geleverd!

De ovens zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kijk voor de perfecte maat voor uw tuin naar ons uitgebreide assortiment.

De volgende afmetingen hanteren wij als standaard voorraad:
Stenen oven – 80 x 100 cm (breedte x diepte)
Stenen oven – 100 x 100 cm
Stenen oven – 100 x 120 cm (breedte x diepte)

Andere gewenste afmetingen kunnen in overleg gewoon geproduceerd worden!