Pizza Oven met Kurklaag

v.a. €650

Tevens hebben we deze steenoven verkrijgbaar met een mooie, zwart afgewerkte, kurk laag. Deze kurk laag aan de buitenkant zorgt er niet alleen voor dat de oven er super strak uitziet, maar zorgt ook voor extra isolatie van binnenuit zodat de oven zijn warmte beter en langer vast kan houden. Tevens beschermt de kurk laag de oven beter van invloeden van buitenaf, zoals vocht intrekking door regen, sneeuw en hagel.

Neem contact op

Tevens hebben we deze steenoven verkrijgbaar met een mooie, zwart afgewerkte, kurk laag. Deze kurk laag aan de buitenkant zorgt er niet alleen voor dat de oven er super strak uitziet, maar zorgt ook voor extra isolatie van binnenuit zodat de oven zijn warmte beter en langer vast kan houden.
Tevens beschermt de kurk laag de oven beter van invloeden van buitenaf, zoals vocht intrekking door regen, sneeuw en hagel.

De ovens "small" en "medium" zijn uit voorraad beschikbaar met deze extra kurk laag. De extra kosten voor deze variant zijn € 150 bovenop de standaard oven van die afmeting.

Gewicht +/- 450 KG
Afmetingen 100 x 80 CM
Afmetingen koepel binnenkant 50 x 60 x 80 CM
Afmetingen deuropening 30 x 35 CM