Geïsoleerde Pizza Oven

€1100

Naast ons instap-model die opgebouwd is uit 1 laag hittebestendige stenen, hebben we deze strakke geïsoleerde oven.

Deze oven heeft als standaard afmeting 100x100 cm. In de binnenkant van deze oven is een klei-koepel geplaatst met een diameter van 70 cm. Over deze koepel is een laag klei gemaakt, en daar overheen een hittebestendige wol. Over de buitenkant is vervolgens weer een laag klei gemaakt, en daarna afgewerkt met cement. De deur van deze oven is van gietijzer en is voorzien van hittebestendig glas. Hierdoor kun je ten alle tijden goed in de oven kijken en je gerechten goed in gaten houden.

Neem contact op
Gewicht +/- 550 KG
Afmetingen 100 x 100 CM
Afmetingen koepel binnenkant 50 x 70 x 70 CM
Afmetingen deuropening 30 x 35 CM

Naast ons instap-model die opgebouwd is uit 1 laag hittebestendige stenen, hebben we deze strakke geïsoleerde oven. Deze oven heeft als standaard afmeting 100x100 cm. In de binnenkant van deze oven is een klei-koepel geplaatst met een diameter van 70 cm. Over deze koepel is een laag klei gemaakt, en daar overheen een hittebestendige wol. Over de buitenkant is vervolgens weer een laag klei gemaakt, en daarna afgewerkt met cement. De deur van deze oven is van gietijzer en is voorzien van hittebestendig glas. Hierdoor kun je ten alle tijden goed in de oven kijken en je gerechten goed in gaten houden.

Door deze dubbele isolatie wordt de binnenkant van de oven sneller warm, en wordt de warmte ook langer vastgehouden. Tevens is de kans op scheurtjes aan de buitenkant van de koepel door werking van de hitte zeer minimaal. De klei-koepel aan de binnenzijde zal op den duur wel scheurtjes gaan vertonen door de extreme hitte. Dit is echter normaal, en heeft geen effect op de kwaliteit van de oven. Door deze dubbele isolatie zal de binnenzijde ook zijn warmte niet gaan verliezen.